Gammaglobulin vaccination

Vi är experter på vaccaination med gammaglobulin

Vi är experter på vaccaination med gammaglobulin

Hos oss finns hjälp, råd och tips för den som vill vaccinera sig med gammaglobulin inför utlandsresan. Om det är första gången du reser utomlands eller om du kanske inte har tänkt så mycket på vaccinationer tidigare, då kan du vända dig till oss! Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs.

Fördelen med att vända dig till oss är att vi har koll på vad som gäller just nu i landet du vill åka till, och vi samarbetar med ett flertal reseorganisationer för att se till att vi har koll på allt det senaste när det gäller vaccaination med gammaglobulin.

Tjänsten vi erbjuder är baserad i Stockholm, men vi hjälper människor över hela Sverige med vaccination innan resa! Det spelar ingen roll var du bor—vi har resurser och möjligheter att bistå med lokal information.

Boka Tid

Vi hjälper dig med allt som har att göra med gammaglobulin vaccination

Visste du att gammaglobulin egentligen inte är ett vaccin? Vi människor har redan detta ämne i våra kroppar, men det är otillräckligt för att på ett bra sätt skydda dig mot hepatit vid utlandsresor. I dessa så kallade gammglobulin länder så krävs en extra liten boost, vilket är varför sprutan jämförs med ett vaccin. När du hör av dig till oss så får du information och noggranna instruktioner för vad just du behöver inför din resa.

Få svar inom 48 timmar

Vi har full förståelse för att reseförberedelser tar tid, och därför ser vi till att svara på dina frågor och funderingar inom 48 timmar, så att du kan fortsätta med dina reseförberedelser i lugn och ro. Att du blir nöjd är också något vi värderar högt, vilket är varför vi erbjuder en 100%-ig nöjdhetsgaranti.

Vi har hjälpt hundratals resenärer att resa säkert med vaccin

Idag har vi hunnit hjälpa hundratals resenärer med resevaccinationer, men trots det så behandlar vi varje kund som om det vore vår allra första! Hos oss är du en prioritet.

Den erfarenhet vi har är vår stora stolthet, och det är något vi har samlat på oss under många år i branschen.

Alla våra medarbetare är utbildade inom resor och säkerhet, och vi har själva genomgått processen att vaccinera oss med gammaglobulin. Utöver det så har vi flerårig erfarenhet av vaccination för både barn och vuxna, något som gör att du kan räkna med expertråd och tips när du vänder dig till oss.

Vaccaination med gammaglobulin skyddar mot hepatit A, och vi vet hur ofta du bör vaccinera dig och mycket mer.​

Omdömen från kunder som har fått vaccinationshjälp av oss

Din upplevelse som kund är vår största prioritet

När jag först hörde talas om gammaglobulin så fattade jag ingenting, och jag fick nästan panik då det kändes som om jag skulle missa något viktigt. Tack för att ni hjälpte mig lista ut vilka vacciner jag behövde och när jag skulle ta dem! Resan gick jättebra.

Hanna Wikstrand
RESA TILL CHILE

Åker nu om ett par dagar och har planerat resan i flera år, men jag hade glömt bort att kolla upp det där med vacciner! Hepatit är ju inget man vill smittas av direkt, så tack för att ni fick mig att förstå hur viktigt det är att vaccinera sig!

Martin Josefsson
DOMINIKANSKA REPUBLIKEN-RESA

Jag ville ju inte bli sjuk på drömresan, och visste redan från början att jag ville vaccinera mig med gammaglobulin. Var dock osäker på hur nära resan jag skulle vaccinera mig och var jag kunde få det gjort (det var fullbokat överallt) och där var ni till stor hjälp!

Kajsa Turesson
RESA TILL JAMAICA
Certifierat reseföretag som specialiserar sig på resevacciner

Information om vaccaination med gammaglobulin från ett företag du kan lita på

Resevaccinering är något som kan rädda liv, och vi tar detta på största allvar genom att certifiera alla våra anställda inom resande och vaccinering. Företaget är godkänt för f-skatt. Alla våra tjänster är reglerade och noggrant utformade för att bistå dig på bästa sätt i din reseplanering, och vi innehar samma certifikat som en vanlig resebyrå. För den som är intresserad av en gammaglobulin vaccination så är det viktigt att vända sig till någon som vet hur processen fungerar, hur ofta du måste vaccinera dig samt hur långt innan en resa som vaccinationen ska äga rum. Vi har all information du behöver, och vår expertis styrks av våra utmärkelser och certifikat.

Boka Tid