Kolera vaccination

Vaccination mot kolera kan rädda liv

Vaccination mot kolera kan rädda liv

Det absolut sista man vill är att få tiuristdiarré eller kolera på resan, och det finns risker i stora delar av världen där kolera existerar. Det rekommenderas i dessa fall att man vaccinerar sig innan man åker iväg, och vi informerar om hur och när det ska göras!

Att få vaccination mot kolera är inte särskilt svårt och hundratals svenskar vaccineras mot kolera varje år, men det gäller att ha koll på hur långt innan resan vaccinet ska tas, hur ofta man måste vaccinera om sig om man reser mycket samt var man kan få koleravaccin.

Dukoral (kolera-vaccin) tas i flytande form, och det finns att tillgå runtom i Sverige. Hos oss får du hjälp att hitta rätt klinik oavsett om du bor i Stockholm eller någon annanstans.

Boka Tid

Ge oss chansen att hjälpa dig med din kolera vaccination!

Fyll i vårt formulär och få hjälp och information gällande koleravaccin, så att du slipper oroa dig för att det ska bli rätt. Vi har information om vaccination för barn, vilka doser som gäller och var man ska vända sig, och vi kan även hjälpa dig hitta en klinik som specialiserar sig på just resevaccin. Att resa kan vara stressigt, och vi vill hjälpa dig att göra processen lite enklare genom att ta hand om vaccinförberedelserna åt dig!

Trygg och säker vaccination

Att resa säkert är en rättighet som alla förtjänar

Det viktigaste för oss är att du ska känna dig nöjd med vår service, och vi lägger ner tid och energi på att ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga. Skulle det vara så att du inte blir nöjd så kan du kontakta oss, och så gör vi vårt bästa för att hitta en lösning!

Efter många år i branschen så har vi hittat ett koncept som gör det enkelt för oss att hjälpa dig, genom att använda vår erfarenhet på ett kreativt sätt.

Vårt team har jobbat tillsammans under en lång tid, och vi är alla insatta i de regler och bestämmelser som gäller i olika länder.

Den erfarenhet vi har kombineras med vår passion för att resa, och det använder vi sen för att hjälpa dig att resa säkert. Att vaccinera sig kan kännas onödigt, men även om det kan låta lite dramatiskt så kan det faktiskt rädda ditt liv i slutänden, vilket är vårt mål.

En vaccination mot kolera är ett sätt att skydda sig från sjukdom, och med vår hjälp så blir det rätt.​

Ingen känner oss så bra som våra trogna kunder

Våra kunder som fått hjälp med koleravaccin

Jag är lite nojig vad gäller sjukdomar och sånt, och gillar inte att läsa om sånt på internet. Tog hjälp av er istället så att ni kunde göra grovjobbet och bara upplysa mig om vilja vaccin jag behövde, och det funkade superbra!

Andreas Swan
RESA TILL SYDAFRIKA

Det var barnbarnen som tjatade om att jag behövde vaccinera mig inför resan, och de gav mig er kontaktinformation! Jag kan vara lite envis i ärlighetens namn, men ni la fram informationen på ett sätt som var väldigt enkelt att förstå (till och med för en gamling som jag).

Kjell Granlund
RESA TILL EGYPTEN

Jag var rätt rädd för att ta koleravaccin faktiskt, men ni förklarade för mig att koleravaccinet är drickbart och ingen spruta, och sen fick jag massor med hjälp att hitta vart jag kunde få tag i det, hur långt innan resan jag skulle vaccinera mig och sånt. Lätt värt det!

Felicia Nord
RESA TILL TURKIET
Vårt team är utbildad inom resevacciner så som koleravaccin

Viktigt att vaccination mot kolera görs på rätt sätt

Resevaccinering är inget att skoja om, och vi drar vårt strå till stacken genom att se till så att våra medarbetare är ordentligt utbildade inom resor och vaccinationsbestämmelser. Hos oss så är vi SRF-medlemmar och följer UDs reserekommendationer, och vi uppdaterar ständigt vår kunskapsbas så att vi ska kunna bistå dig med det allra senaste gällande vaccinationer. Vi är måhända ingen resebyrå, men vi specialiserar oss på att erbjuda våra kunder den information de behöver om resor, kolera vaccination, reseförberedelser och andra resevacciner, och det är ett ansvar vi tar på stort allvar. Av den anledningen så ser vi till att inneha samma certifikat och tillstånd som en resebyrå. Din trygghet är viktig för oss.

Boka Tid