Tjänster

Här hittar du tips och råd om resevaccinationer

Gamma globulin vaccination

Gammaglobulin vaccination

Gammaglobulin vaccination är något du måste ha om du planerar en resa till länder där viruset härjar, då sjukdomen kan ha förödande orsaker för din hälsa! Vi har stenkoll på vilka vaccinationer som gäller, samt när du bör vaccinera dig.


En hjälpande hand i reseplaneringen

Hepatit vaccination

Behöver du ett hepatit-vaccin?

Hepatit vaccination är till för att skydda mot bakterier som bland annat kan spridas via mat och dryck. Vi guidar dig i vaccineringsprocessen!

Vänd dig till oss som har koll på resevaccinering

hepatit vaccination
Kolera vaccination
Kolera vaccination

Kolera vaccination

Det finns länder där kolera vaccination är något du måste ha om du vill förhålla dig säker och frisk, då kolera tyvärr fortfarande är ett problem. Med vår hjälp så får du rätt kolera vaccin, samt info om när du bör vaccinera dig.

Vi anpassar våra tjänster utefter dina behov

Kontakta oss redan nu!  * Vi delar inte din information.

  Vi erbjuder en gratis rådgivning och konsultation

  Stort tack till våra trogna kunder! Se våra omdömen:

  Jag organiserade en resa för 17 personer, och ni var verkligen till stor hjälp! Fick noggrann information om när jag behövde vaccinera mig och vilka vacciner som gällde för Kenya, och det gjorde resan så mycket trevligare då jag slapp oroa mig för det själv!
  Ida-Maria Persson
  Organisering av Kenya-resa
  Jag hade helt klart inte koll på vaccinet och sånt, och jag blev jätteförvånad när det visade sig att jag också behövde vaccineras! Trodde först att jag behövde typ alla vaccin men ni hjälpte mig att hitta rätt! Sparade pengar och tid tack vare er!
  Marianne Ölund
  Easy-to-follow Resa till Australien
  Hörde om en kompis som hade blivit sjuk i Hepatit B! Blev jätterädd och valde att vaccinera mig, och är så himla tacksam över att ni hjälpte mig att hitta en klinik som hade vaccinet! Hade nästan gett upp faktiskt om jag ska vara ärlig!
  Angelika Malmsten
  Resa till Filippinerna

  Certifieringar, diplom och andra utmärkelser

  Ett företag du kan lita på