Om oss

vaccinationsbyrå

En vaccinationsbyrå med mångårig erfarenhet och kunskap inom resande

Tanken bakom vår vaccinationscentral är att förenkla vaccinationsprocessen inför en resa. Vi bistår med information gällande lokala sjukdomar baserat på ditt resmål, samt hjälp med vilka vacciner du och din familj behöver. Vi kan även assistera dig med allmän rådgivning om resor till olika länder. När vi först drog igång och började rikta in oss på resevaccinering så var det just enkelheten som lockade oss! Vi visste hur stressigt det kunde bli att resa när man inte vet hur man ska skydda sig från sjukdomar och infektioner, och vi bestämde oss då för att använda oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa andra. Vi har nu specialiserat oss på resevaccin i många år och hoppas på många fler!

Du förbinder dig inte till någonting när du kontaktar oss  * Vi delar inte din information.

  Ingen fråga är för liten, och vi gör vårt bästa för att hjälpa dig

  Vad väntar du på? Vi finns här för dig och dina reseplaner, och vi har full koll på vilka vacciner du behöver baserat på ditt tilltänkta resmål.

  Vi finns här för dig

  Personal som bryr sig

  Vi erbjuder en vaccinationscentral med information om alla typer av resevaccin som du kan komma att behöva när du reser utomlands. Sådant som vaccination mot hepatit A, hepatit B, kolera och mer kan rädda livet på dig eller någon i fin familj, och kan utgöra skillnaden mellan en fantastisk resa och ett tragiskt avslut på äventyret. Fördelen med att vända sig till oss är att vi är utbildade inom resevaccinering och reseförberedelser, och vårt mål är att se till att du slipper stressa när det är dags för vaccinering så att du istället kan fokusera på annat!

  vaccinationscentral
  vaccinationscentral

  Kunskap, erfarenhet och reseinformation

  För den som vill hitta information om vaccination mot kolera, hepatit och liknande så är det viktigt att vända sig till ett företag som har koll, så att du får fullt skydd när du reser utomlands. Hos oss behöver du inte oroa dig för vilka vaccin som krävs och när du måste vaccinera dig, då vi har koll på vacciner i alla delar av världen. Låt oss göra grovarbetet så att du kan njuta av din resa!

  Certifierad vaccinationsbyrå med internationellt accepterade tillstånd och diplom

  Här hittar du våra certifikat och diplom