Allt om vaccination kostnad och priser

Prisförslaget baseras på ditt resmål och planer

Få ett 100 % personligt prisförslag

När det gäller resevaccinering så varierar kraven beroende på vart du har tänkt åka, och det kan bli krångligt och svårt att hitta all information själv. Vi hjälper dig genom hela processen, och du kan kontakta oss för en vaccin prislista samt ett personligt prisförslag. Är du nyfiken på pris för koleravaccin eller kanske hepatit b vaccin kostnad? Vi har alla svaren samlade på ett och samma ställe, och vi kan även kolla upp prisskillnader hos olika kliniker samt tillgänglighet av de vacciner du söker. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss för ett prisförslag, och sen är det upp till dig huruvida du vill gå vidare i processen. Om du väljer att höra av dig till oss så kommer vi gå igenom informationen eller frågorna du skickar med, och sedan kontaktar vi dig inom 48 timmar! Vi baserar all vår assistans på dina specifika behov, så att du får ett 100% personligt prisförslag som passar din situation. Det är gratis att kontakta oss.

Boka tid redan idag!
+
=
Recensioner av våra vaccination pris och uppgifter

Ta en titt på våra kundomdömen

Jag är student så har inte sådär jättemycket pengar, och min budget för resan var ganska tight! Tack för hjälpen med att hitta ett prisvärt alternativ för de vacciner jag behövde!

Klara Hansson
JORDEN RUNT-RESA

Åkte till Indien med min klass och jag var med och planerade resan, och då var det till jättestor hjälp att få lite guidning i de vacciner vi behövde skaffa!

Mickan Sälve
STUDENTRESA

Grymt stort tack för hjälpen med vaccination för bröllopsresan! Det var så skönt att slippa stressa ihjäl sig med det, och vi fick snabbt den info vi behövde.

Tobias Mellin
NYA ZEELAND-RESA

Ett företag som fixar allt du behöver och mer

Slipp krångla med vacciner på din nästa resa

Här i Sverige så vaccineras vi mot ett flertal sjukdomar när vi är barn, men sjukdomar som kolera, hepatit och annat ingår inte i standardvaccinationerna. Av den anledningen så tillkommer vaccination pris på resevacciner som inte anses relevanta i Sverige, men det handlar oftast bara om en liten expeditionsavgift. Det svåra är att veta vilka vacciner du behöver för ditt resmål, och det är där vi kan hjälpa till.

kontakt