Hepatit Vaccination

Allt du behöver veta om vaccination mot hepatit

Allt du behöver veta om vaccination mot hepatit

Vi är proffs på hepatit A vaccaintation, och vi finns här för att hjälpa dig välja rätt inför din utlandsresa samt för att se till så att du blir vaccinerad i tid. Hepatit är ett problem i många delar av världen, och något man som svensk resenär bör ta på allvar.

Vaccination mot hepatit kan komma att skydda dig mot en otrevlig sjukdom som skulle kunna få långsiktig effekt på din hälsa. Bakterien som orsakar hepatit A kan exempelvis spridas via förorenad mat eller dricksvatten, vilket kan vara näst intill omöjligt att undvika när man är på resande fot.

Hos oss kan du få hjälp med information gällande hepatit B vaccination eller vaccination för annan typ av hepatit, och vi erbjuder rådgivning både i Stockholm och över hela landet beroende på efterfrågan.

Boka Tid

Boka in en kostnadsfri konsultation med oss

Vi ser fram emot att diskutera din hepatit vaccination med dig!

Har du en resa planerad? Då är det dags att börja fundera på vaccination mot hepatit barn samt vaccination för vuxna. Vi har all information du behöver för att lista ut vilken typ av hepatit-vaccin som krävs med tanke på ditt resmål, och vi specialiserar oss på resevaccinering för både barn och vuxna, och om du är osäker på om du verkligen behöver hepatit-vaccinera dig så har vi de svar du söker.

Tydlig information om hepatit A, hepatit B och hepatit C

Ett stort steg mot tryggare utlandsresor

Hepatit A, B och C smittar på olika sätt, har olika symptom och återfinns i olika delar av världen, och det kan vara krångligt att lista ut hur du ska skydda dig och vilket vaccin som behövs. Vårt jobb är att guida dig genom processen på ett enkelt och tydligt sätt.<br<brVi har jobbat med resevaccinering i många år, och våra mål har alltid varit att göra utlandsresor säkrare för privatpersoner. Detta uppnår vi genom att guida dig till rätt hepatit-vaccinationer.

Fördelen med vår service är att vi själva har varit ute och rest mycket. Vi har gått igenom vaccineringsprocessen många gånger—vi vet hur det fungerar.

Genom att vända dig till oss så får du noggrant framtagen information som är både korrekt och lätt att ta till sig, vilket gör det enkelt att veta om du behöver vaccinera dig mot hepatit A, B, C eller allihopa. Vår rekommendation baseras på ditt resmål samt din nuvarande hälsa.

En konversation med oss gällande vaccination mot hepatit ger dig svar på frågor du inte ens visste att du hade.​

Omdömen från kunder som har fått vaccinationshjälp av oss

Din upplevelse som kund är vår största prioritet

När jag kontaktade er så fick jag reda på att det finns olika sorters hepatit! Hade ingen aning, så tack vare er så blev det rätt vaccin tillslut när jag skulle iväg på min backpacker-resa i Thailand! Rätt tacksam nu i efterhand i ärlighetens namn.

Petra Ståhl
RESA TILL THAILAND

Höll på att bli tokig på det där med vacciner för jag fattade verkligen ingenting! Tack för att ni kom som en räddare i nöden och knuffade in mig på rätt spår! Behövde speciellt vaccin mot hepatit A och B visade det sig, men slog till med C också.

Tobbe Swan
RESA TILL BRASILIEN

Skulle ta med min man till mitt hemland på semester, och han är lite känslig mot bakterier och sånt där. Brukar själv inte vaccinera mig, men efter att ha pratat med er så vaccinerade vi oss båda två för säkerhets skull.

Malena Berg
RESA TILL MEXIKO
Vårt team är utbildat och certifierat inom resevaccinationer

Pålitlig vaccination mot hepatit med certifierat team

Hepatit kan orsaka kroniska infektioner, och det är viktigt att du vänder dig till en pålitlig firma för resevaccinering. Vårt team är certifierat och utbildat inom ämnet. För att du ska känna dig trygg i ditt val så har vi ett flertal utmärkelser och certifikat att stoltsera med, samt ett välutbildat team med stor erfarenhet. Hepatit vaccination utförs av sjuksköterskor och sjukvårdspersonal, och för oss är det otroligt viktigt att du möts av samma professionella och kunniga personer under hela processen. Vårt team består av medarbetare med medicinsk bakgrund samt reseexperter med dokumenterad erfarenhet, varav alla har genomgått utbildningar samt en ingående certifieringsprocess. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Boka Tid