Baby Bake - Loose Powder Travel Size

Baby Bake - Loose Powder Travel Size
Brand: HUDA BEAUTY
239 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Det räcker inte att våra läppar, fransar, ögon och kinder ser felfria ut. Huda Beauty har avslöjat hemligheten bakom en perfekt “baked” makeup look: Easy Bake Loose Powder.

Detta storslagna puder ger en extremt slät, silkeslen och fin finish. Pudret smälter sömlöst in i huden och efterlämnar en mjuk, sammetslen matt yta med en touch av glans som är långt ifrån kakig och uttorkande.
Välsignad med en vacker, kronbladsliknande doft, är den perfekt för en “baked” look och gör att din makeup håller sig på plats hela dagen, suddar ut fina linjer och minskar synliga rynkor och ger lyser som varar hela dagen - allt utan att skapa en vit yta eller “flashbacks” på fotografier.
Parabenfri, icke-komedogen och berikad med skyddande vitamin E. Det lämnar en vacker finish och transparent färgkorrigering efter sig så att du kan “baka” utan kaka!

För att anpassa efter just din hudton finns det åtta nyanser som är inspirerade av sötsaker att välja bland, inklusive ‘Cupcake’, ‘Banana Bread’, ‘Cinnamon Bun’ och ‘Coffee Cake’ samt den neutrala “Sugar Cookie” - så ta fram din borste eller mixer och gör dig redo att baka!

Lite förvirrad av fenomenet “baking”? Hudas geniala ‘Insta-ordlista’ beskriver det som att du applicerar ett tjockt lager av transparent puder över din foundation i områden där du vill ljusa upp (ofta under ögonen, längs med käken och näsbenets mitt) och låter det sitta i 3 - 5 minuter, för att sedan borsta bort överflödigt puder med en ren, mjuk borste.

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung