Banana Bright+ Eye Cream - Brightening Vitamin C Eye Cream

Banana Bright+ Eye Cream - Brightening Vitamin C Eye Cream
Brand: OLEHENRIKSEN
579 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Få den bästsäljande ögonkrämen med C-vitamin med en ny och uppgraderad parfymfri formula som nu innehåller äkta guld. Banana Bright+ Eye Crème ljusar upp, minskar synligt mörka ringar och kråkfötter och förbättrar applicering och hållbarhet av concealer.

Oles bästsäljande ögonkräm har precis blivit bättre och ljusare. Inspirerad av makeupartisternas måste-ha, bananpuder - denna lätta, veganska ögonkräm innehåller ljusreflekterande mineralpigment som omedelbart korrigerar färgen och återupplivar trötta ögon. Denna kräm förbättrar makeupens livslängd och förhindrar att den blir skrynklig. Dess nya formula, som kombinerar C-vitamin med guld, stärker och hjälper till att främja elasticitet.

Ingredienser och fördelar :
- Trippel C-vitaminkomplex med guldleveranssystem: ett kraftpaket av C-vitamintrio för förbättrad ljusare och elastiskhet.
- Bioflavonoider : Citrus, växtbaserade antioxidantföreningar som neutraliserar fria radikaler och andra miljöaggressiva ämnen.
- Extrakt av hård apelsin: En antioxidantrik växt som trivs i tuffa miljöer; passar bra ihop med C-vitamin för att hjälpa till att ljusa upp huden och reducera uppkomsten av mörka fläckar
- Pigment inspirerade av bananpuder : Gör din hy omedelbart ljusare.

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung