F-Balm - Electrolyte Waterfacial

F-Balm - Electrolyte Waterfacial
Brand: DRUNK ELEPHANT
329 SEK
Mer Info!

Certified organic - VeganCertified organic - Vegan

Vad det är:
Denna svalkande och lugnande nattmask stramar upp och återuppbygger med en elektrolytcocktail samtidigt som den stärker hudens syrakapsel.

Vad den är utformad för att göra:
Med en blandning av barriärstärkande ingredienser, inklusive niacinamid, natrium PCA, vegetabilisk squalane, fem former av ceramider, omega-fettsyror och kraftfulla antioxidanter, F-Balm™ återfuktar effektivt bakfull och överdrivet uttorkad hud och gör den mjuk och smidig. Små pärlor fyllda med F-vitamin sprängs under appliceringen för att ge extra mjukgörande och lugnande fukt.

Vad mer du behöver veta:
Förutom att återställa balansen mellan återfuktning och fuktnivåer i huden kan F-Balm™ Electrolyte Waterfacial förbättra tecken på skador, ojämn ton och textur.

Nyckelingredienser:
- 4-Electrolyte Blend antioxidantrika och kraftfulla fuktgivande ingredienser (kokosnötsvatten, natrium PCA, magnesium PCA och prickly pear extrakt), elektrolyter är viktiga för att hjälpa till att bibehålla fuktnivåerna i huden, förbättra barriärstyrkan och lipidinnehållet, lugna rodnad och skydda mot uttorkning från miljön.
- Vitamin F lugnande fettsyror (linolensyra och linolsyra), som spelar en viktig roll för att bibehålla fuktnivåerna, förbättrar hudens textur och smidighet samtidigt som de minskar inflammation och förbättrar syra-mantelstyrkan.GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung