Glowish - Mini Soft Radiance Bronzing Powder

Glowish - Mini Soft Radiance Bronzing Powder
Brand: HUDA BEAUTY
239 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Om du drömmer om en sommarsemester och solkysst hud * suck *, kommer denna mjuka, strålande bronzer omedelbart att ge dig en vacker lyster! Lätt att applicera och ger en lätt känsla att bära.

Denna mini bronzer ger alla hudtoner ett naturligt solkysst utseende med värme och vacker utstrålnning. Marble swirl - som är helt hypnotisk - tar dig från ett fantastiskt “Jag kommer direkt från stranden” -glow till ett mer konturerat utseende med bara några svep!
Rolig fakta: Varje marble swirl bronzer är unik - inga två bronzers är lika!

Vad man får för effekt:
Den lätta, icke-pulveriserade strukturen känns som silke och smälter smidigt in i huden. Vi lovar att det kommer att kännas som att du inte har något smink på dig alls! Finns i 5 universella nyanser så att alla kan uppnå en vacker bronsfärg som varar upp till 12 timmar. Suddiga pigment och sammetlen finish skapar önskad mjukfokus-effekt som gör att din hud ser fantastiskt mjuk ut och skapar en jämn hudton! De är också icke-torkande, överföringsskyddade och icke-komedogena.

Formeln är doftfri och formulerad med ingredienser som passar huden, inklusive växtbaserad squalen, E-vitamin, sheasmör, rödpepparsextrakt och Damaskus-rosolja (finns i WISHFULs Get Even Rose Oil!). Oljan är en mycket speciell ingrediens eftersom den lugnar, förbereder, fångar upp fukt OCH är anledningen till att applikationen är så silkeslen! Huda ville att GLOWISH skulle formuleras med de bästa ingredienserna som naturen har att erbjuda - formeln innehåller därför 90% naturliga ingredienser.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung