Lala Retro™ - Whipped Cream

Lala Retro™ - Whipped Cream
Brand: DRUNK ELEPHANT
689 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Denna mångsidiga räddningskräm ger återställande barriärstöd genom att stärka hudens syrakapsel och försvara sig mot effekterna av vardagens stressfaktorer.

Vad den är utformad för att göra:
Denna mångsidiga räddningskräm är berikad med sex vispade afrikanska oljor och ett komplex av växtceramider, och ger ett stärkande barriärstöd genom att stärka hudens syramantel och försvara sig mot effekterna av vardagens stressfaktorer. Sodium hyaluronate crosspolymer tränger lätt in för att ge intensiv fukt. Dessutom hjälper antioxidantrikt fermenterat grönt te till att bekämpa ålderstecken. Lala är full av omega-syror och hjälper huden att behålla långvarig fukt och bildar ett skyddande lager som gör att huden kan fungera optimalt. Lala Retro™ är en vispad, drömmig gåva för trött, torr hud.

Vad mer du behöver veta:
Lala Retro™ är formulerad med en idealisk (och hudvänlig) pH-nivå på 5,2 och har den lyxiga konsistensen av en rik ansiktskräm utan att kännas kvävande eller tung.

Nyckelingredienser:
Afrikansk oljeblandning
Marula ger näring och föryngrar huden; den har ett högt innehåll av antioxidanter och omega 6 och 9; mongongo är en superantioxidantolja som återfuktar och skyddar mot miljöangrepp; baobab är rik på C-vitamin och ger fuktgivande, antioxidativa och lugnande fördelar; Kalahari melon är en super återfuktande och föryngrande olja som innehåller en mycket hög nivå av omega-6-syror; ximenia är rik på c-vitamin och mycket vårdande och återfuktande; passionsfrukt är rik på essentiella fettsyror och c-vitamin och hjälper till att ljusa upp huden.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung