Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant - Eksfolierende toner

Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant - Eksfolierende toner
Brand: YOUTH TO THE PEOPLE
419 SEK
Mer Info!

Certified organic - VeganCertified organic - VeganCertified organic - Vegan

Denna pro-grade vegan™ exfoliator blandar tre milda syror + Superfood-antioxidanter som arbetar tillsammans för att jämna ut hudens textur, synligt minimera porerna och förhindra att de täpps igen, samtidigt som de upprätthåller en hälsosam hudbarriär.

Hur fungerar det?
- 3% Almondic Acid (AHA) | Mjukare än de flesta AHA:er, Almondic Acid exfolierar döda hudceller för att avslöja en klarare och slätare hud.
- 2 % salicylsyra (BHA) | Salicylsyra, som är löslig i lipider, löser upp ansamlingar i porerna för att minska trängsel och minimera utseendet på förstorade porer.
- 1% Gluconolactone (PHA) | Avlägsnar försiktigt döda hudceller från hudens yttersta lager med mindre irritation för en slätare och ljusare hy.
- Superfood Blend | Antioxidanter, fytonäringsämnen och viktiga vitaminer från grönkål, spenat och grönt te skyddar, lugnar och stärker hudbarriären.
- Glukosamin | En aminosyraförening som återfuktar och hjälper till att bleka mörka fläckar
- Lakritsrot | En antioxidantrik superfood som innehåller glycyrrhizinsyra, en kraftfull antiinflammatorisk ingrediens som lugnar huden och hjälper till att minska överdriven talgproduktion.

För alla hudtyper. Bäst för kombinerad/fet hudtyper som vill rensa upp trängsel och förebygga finnar, men är en utmärkt daglig exfoliator även för torr eller känslig hud.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR A BETTER PLANET
Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung