Protini™ - Polypeptide Cream

Protini™ - Polypeptide Cream
Brand: DRUNK ELEPHANT
789 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Denna banbrytande proteinfuktkräm kombinerar en oöverträffad mängd och koncentration av signalpeptider, tillväxtfaktorer, stödjande aminosyror och dvärgvattenlilja för synlig och omedelbar förbättring av hudens ton, textur och fasthet.

Vad den är utformad för att göra:
Protinis egenutvecklade formula återställer en yngre, vitaliserad hud, nästan från första appliceringen. Linjer, rynkor och tecken på solskador verkar reducerade och huden känns stärkt och återfuktad.

Vad mer du behöver veta:
Tänk på Protini™ i din Drunk Elephant hudvårdsrutin som att lägga till ett protein till din smoothie. Den är fylld med protein och näringsämnen och återuppbygger och återställer din hud till ett starkt och friskt tillstånd. Protini™ är formulerat med ett idealiskt pH-värde på 4,0.

Nyckelingredienser
- 9 signalpeptidkomplex (tillväxtfaktorer).
- 9 signalpeptider (som består av aminosyror som bildar proteiner i huden) är cellkommunicerande och binder fukt till huden för att fylla ut, strama upp och återställa.
- Hjälper till att öka hudens självförnyelse.
- Stamcellsextrakt från vattenlilja är en utmärkt källa till antioxidanter och näringsämnen som återuppbygger huden; extremt återfuktande, lugnande och lugnande; effektivt för att stödja en frisk och ungdomlig hud.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung