T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion

T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion
Brand: DRUNK ELEPHANT
299 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Vad det är:
Denna högpresterande blandning av 10 % AHA:er exfolierar försiktigt för att återställa och fräscha upp tråkiga och ojämna områden, medan dess blandning av lugnande växtoljor, djupt återfuktande smör och barriärstödjande elektrolyter återuppbygger torr och uttorkad hud under halsen.

Vad den är utformad för att göra:
Med vår drömblandning av glykolsyra, vinsyra, mjölksyra och citronsyra som är alfahydroxysyror, jämnar T.L.C. ut och förfinar huden. Glycolic Body Lotion tonar försiktigt grov, ojämn och ojämn hud och förbättrar områden med ojämn ton. En blandning av antioxidantrika, oparfymerade vegetabiliska oljor och smör - t.ex. grönt tefrö, passionsfrukt, aprikos, marula och shea - lugnar och går in på djupet för att återfukta torr och irriterad hud, medan squalane, vitamin F, natriumhyaluronat och niacinamid verkar för att skapa en starkare och friskare syrabarriär. Kraftfulla elektrolyter (kokosnötsfruktjuice och natrium PCA) ger kritisk hydrering och hjälper till att försvara sig mot miljöstress.

Nyckelingredienser:
T.L.C. Framboos™ AHA-blandning: glykolsyra plus vinsyra (T), mjölksyra (L) och citronsyra (C) exfolierar döda hudceller och ger tråkig, ojämn hud en slätare, ljusare och jämnare hy.
Marula Butter: Ett superrent koncentrerat smör som härrör från marulaolja och är rikt på antioxidativa polyfenoler, lipider och fettsyror som återfuktar huden på djupet och ger ett kraftfullt barriärskydd.
Sheasmör: Ett koncentrerat smör från sheafrukten. Sheasmör har en komplex triglyceridkomposition, vilket är orsaken till dess karakteristiska, rika mjukgörande egenskaper och skydd av hudbarriären.GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung