The Rich Cream

The Rich Cream
Brand: AUGUSTINUS BADER
909 SEK
Mer Info!

En lätt och uppfriskande kräm som återfuktar på djupet, stärker hudens naturliga regenereringsprocess och förbättrar din hy dramatiskt. En lugnande aloe vera-baserad kräm som är rik på antioxidanter, aminosyror och vitamin A, B, C och E som skyddar mot fria radikaler.

  • Passar för kombinerad till fet hud.
  • Revitaliserar och lugnar huden i fuktiga klimat
  • Idealisk som dagkräm Augustinus Bader-produkterna är inspirerade av teknik som utvecklats av professor Bader och har sina exklusiva egenskaper tack vare TFC8®, deras patenterade komplex av aktiva ingredienser. TFC8® består av naturliga aminosyror, vitaminer och syntetiska molekyler som finns naturligt i huden. Den leder viktiga näringsämnen och naturliga ingredienser till hudcellerna och skapar en optimal miljö för att aktivera hudens egna reparations- och förnyelseprocesser*.
  • De översta lagren av epidermis. Krämen innehåller retinylpalmitat, och även om koncentrationen av denna ingrediens i krämen anses vara säker för gravida kvinnor, föredrar vissa kvinnor att undvika att använda den när de är gravida. Vi rekommenderar att du rådfrågar din läkare om du har några frågor eller funderingar.En lyxig och extremt återfuktande kräm som stöder hudens naturliga föryngringsprocesser och förbättrar din hy dramatiskt. Argan-, avokado- och nattljusolja, som är rika på regenererande omega-6-fettsyror och antioxidanter, ger skydd mot fria radikaler.
  • Lämplig för normal till torr hud
  • Ger en perfekt skyddande sköld i torra klimat - Idealisk som nattkräm Augustinus Bader-produkterna är inspirerade av teknik som utvecklats av professor Bader och har sina exklusiva egenskaper tack vare TFC8®, deras patenterade komplex av aktiva ämnen. TFC8® består av naturliga aminosyror, vitaminer och syntetiska molekyler som finns naturligt i huden. Den leder viktiga näringsämnen och naturliga ingredienser till hudcellerna och skapar en optimal miljö för att aktivera hudens egna reparations- och förnyelseprocesser*.
  • De översta lagren av epidermis. Rich Cream anses vara säker att använda under graviditet och amning.