A-Passioni™ - Retinol Cream Midi

A-Passioni™ - Retinol Cream Midi
Brand: DRUNK ELEPHANT
329 SEK
Mer Info!

Vad det är:
Retinol omtolkat. A-Passioni™ Retinol Cream är en ren, banbrytande formula som kombinerar 1,0 % vegansk retinol med vårdande, superfood-rika ingredienser för att dramatiskt reducera synligheten av fina linjer, djupa rynkor och solskador och avslöja en livfull, yngre hy.

Vad den är utformad för att göra:
Retinol och stödjande peptider återställer hudens motståndskraft och elasticitet samtidigt som de hjälper till att jämna ut hudtonen och texturen…. utan den tillhörande rodnaden och irritationen. Vitamin F tillsammans med en blandning av lugnande passionsfrukt-, aprikos-, marula- och jojobaoljor återställer viktiga lipider och fukt, medan antioxidantrika grönkål, vinterkörsbär och xantofyller skyddar mot miljöstressorer. Det är som att starta om din hud till dess friskaste, ungdomliga tillstånd.

Nyckelingredienser:
1,0 % retinol, en ren form av vegansk retinol, är en av de mest väl utforskade ingredienserna i hudvård som kan skapa balans i alla hudproblem. Vid en koncentration på 1,0 % kan retinol dramatiskt förbättra utseendet och känslan av ojämn hudton och textur samt avvärja skador från daglig exponering för UV-strålar, föroreningar eller andra fria radikaler.

Triple peptide blend är en potent trio av peptider som hjälper till att stärka och stärka och förstärker de åldersbekämpande fördelarna med retinol.

Vinterkörsbärsjuice som utvinns ur fröna från Physalis-frukten - som egentligen inte är ett körsbär - en exotisk frukt från Egypten som innehåller mer föroreningsbekämpande antioxidativa karotenoider än någon annan frukt eller grönsak.