C-Firma™ Fresh Day - Serum

C-Firma™ Fresh Day - Serum
Brand: DRUNK ELEPHANT
909 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
C-Firma™, nytillverkad på beställning… av dig! Detta superpotenta 15% C-vitamin dagserum är packat med ett kraftfullt antioxidantkomplex, essentiella näringsämnen och fruktenzymer som alla arbetar tillsammans för att strama upp och ljusa upp hudens utseende samtidigt som de förbättrar tecken på hudförändringar som främjas av solen.

Vad den är utformad för att göra:
C-Firma™ Fresh Day Serum är utformat för att blandas av dig före första användningen, vilket maximerar styrkan hos de känsliga (men ändå kraftfulla) ingredienserna samtidigt som formeln hålls fräsch. Detta revolutionerande C-vitaminserum är packat med ett kraftfullt antioxidantkomplex av 15 % l-askorbinsyra, 0,5 % ferulasyra och 1 % E-vitamin för att ge en ljusare, fastare och jämnare hy. C-Firma™ är kraftfullt formulerad med pumpafärg-extrakt och natriumhyaluronat-korspolymer och hjälper till att enzymatiskt lösa upp döda hudceller på ytan samtidigt som den återfuktar och lugnar. Resultatet är en märkbart minskad synlighet av ålderstecken och solskador - ersatt av en otrolig lyster och ljusstyrka.

Nyckelingredienser:
- Potent antioxidantkomplex (15 % l-askorbinsyra plus 0,5 % ferulasyra och 1 % E-vitamin): stärker och ljusar upp hudens utseende och känsla samtidigt som den minimerar tecken på solskador samt skador orsakade av föroreningar och andra miljöstressorer. - Pumpasyra och granatäppelextrakt: Ger en mild enzymatisk exfoliering som ökar penetrationen av C-Firmas antioxidantkomplex.
- Chronocycline: en kronopeptid som efterliknar D-vitaminets antioxidativa fördelar för en ungdomligare hud.GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung