C-Tango™ - Multivitamin Eye Cream

C-Tango™ - Multivitamin Eye Cream
Brand: DRUNK ELEPHANT
749 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Vad det är:
En rik och stärkande ögonkräm med en uppljusande kombination av åtta peptider, fem former av C-vitamin och gurkmejaextrakt för fastare, starkare hud runt ögonen.

Vad den är utformad för att göra:
C-Tango™ är en dans av potenta antioxidanter, stärkande ceramider, växtoljor och lugnande aktiva ämnen som alla är utformade för att fräscha upp och återställa ett strålande utseende. Den är tillräckligt mild för att användas på morgonen och kvällen, men tillräckligt kraftfull för att förbättra även envisa tecken på skador.

Nyckelingredienser:
- Power 5C-vitaminkomplex ett komplex av fem former av C-vitamin arbetar tillsammans för att ljusa upp ojämnheter och strama upp; tillsammans med peptider och antioxidanter som E-vitamin och superoxid-dismutas ger vårt 5C-komplex ett oöverträffat skydd mot skadliga UV-strålar, föroreningar och andra fria radikaler.
- 8 peptidblandning - åtta peptider med kraften att fylla på, stärka och förbättra synligheten av fina linjer och rynkor.
- Gurka - antioxidantrikt, icke-känsliggörande växtextrakt.
- Superoxiddismutas är ett viktigt enzym som finns naturligt i huden, och superoxiddismutas är en av de mest effektiva neutraliserande faktorerna av fria radikaler som motverkar åldrande.

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.