Cocomino Marula - Cream Conditioner

Cocomino Marula - Cream Conditioner
Brand: DRUNK ELEPHANT
289 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
En koncentrerad, näringsrik blandning av oparfymerade växtoljor och smör som verkar för att mjukgöra, släta ut och vårda alla hårtyper, samtidigt som den tränger in i hårstrået för att stärka och skydda mot skador från värmestyling och färgbehandlingar. Cocomino™ Marula Cream Conditioner, som har ett hårbottenvänligt pH-värde på 3,6 och är baserat på kokosnötsdealkaner, stör inte hårbottens känsliga syrakapsel och orsakar inte heller den uppbyggnad som vanligtvis förknippas med silikoner.

Vad den är utformad för att göra:
Cocomino™ är formulerad med en avancerad blandning av aminosyror, utjämnande och återfuktande ämnen och bekämpar frissighet och statisk elektricitet samtidigt som den ger glans. Marulasmör och en närande blandning av oljor (bland annat argan, mongongo, baobab, tamanu och kalaharifrö) gör håret mjukt - aldrig fett eller tyngt. Vår blandning av flera aminosyror ger styrka, förbättrar hanterbarheten och ger håret ett friskare utseende med synlig fyllighet och elasticitet.

Nyckelingredienser:
- Marula Butter är ett superrent koncentrerat smör från marulaolja, rikt på antioxidativa polyfenoler, lipider och fettsyror som återfuktar både hud och hår på djupet.
- Kokosnötsdeaminosackarid. Kokosnötsdealkaner ger glans, smidighet och återfuktning - utan silikoner - medan snabbabsorberande aminosyror ger styrka och förbättrad hanterbarhet, vilket ger håret ett friskare utseende med synlig fyllighet och motståndskraft.
- Mongongoolja är rik på E-vitamin och fleromättade fettsyror (främst linol- och oljesyra) och är en lugnande och superfuktighetsbevarande olja.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung