Cocomino™ - Glossing Shampoo

Cocomino™ - Glossing Shampoo
Brand: DRUNK ELEPHANT
289 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Cocomino™ Glossing Shampoo är formulerat med både hårbotten och hår i åtanke. En sulfatfri, färgsäker blandning av kokosnötsbaserade tensider skapar ett milt, krämigt lödder som effektivt avlägsnar smuts, stylingprodukter och andra ämnen utan att skada håret eller ta bort färg.

Vad den är utformad för att göra:
Lugnande och stärkande aminosyror och extrakt hjälper till att förhindra vattenförlust och ger smidighet och glans, samtidigt som de fungerar som värmeskydd för håret. Oljor som är rika på antioxidanter och fettsyror, som sacha inchi frön, marula och argan, ger fukt utan att tynga ner håret. En blandning av flera aminosyror ger styrka, förbättrar hanterbarheten och ger håret ett friskare utseende med synlig fyllighet och motståndskraft. Panthenol och natrium PCA hjälper till att öka fukthalten och förhindra uttorkning. Cocomino™ Glossing Shampoo har ett pH-värde på 5,5.Nyckelingredienser:
- Aminosyrablandning från kokosnöt. Milda, feta kokosnötsbaserade tensider arbetar tillsammans för att skapa ett milt, krämigt lödder som effektivt avlägsnar smuts, stylingprodukter och andra ämnen utan att skada eller ta bort färg, medan snabbabsorberande aminosyror ger styrka och förbättrad hanterbarhet, vilket ger håret ett friskare, glänsande utseende med synlig fyllighet och spänst.<br - Polyquaternium-10. Lättviktigt, flexibelt, frissbekämpande balsam som binder sig till håret mellan schamponeringar.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung