E-RASE™ - Milki Micellar Water

E-RASE™ - Milki Micellar Water
Brand: DRUNK ELEPHANT
329 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Ceramidrikt E-Rase™ Milki Micellar Water är formulerat för att noggrant och skonsamt avlägsna smink, smuts, föroreningar och bakterier från ansiktet och ögonområdet utan känslighet, irritation eller avlägsnande av hudens syramantel. Den unika kombinationen av återfuktande ceramider, växtoljor och vitamin E ger formulan dess mjölkiga konsistens.

Vad den är utformad för att göra:
E-Rase™ är tillverkad med ultra-mjuka miceller, lugnande E-vitamin, stärkande fettsyror och antioxidantrika, oparfymerade växtoljor (marula, baobab, mongongo, vilda melonfrön, ximeniafrön, passionsfrukt och sötmandel), och ger huden näring samtidigt som den löser upp och lyfter bort makeup och smuts, den är barriärstärkande och kan användas när som helst när du behöver en snabb uppfräschning av huden.

Vad mer du behöver veta:
E-Rase™ är tillräckligt mild för att kunna användas överallt, även runt ögonen och läpparna, för att avlägsna makeup (före, efter eller i stället för din nattliga rengöring) och är formulerad med ett pH på 5,0.



Nyckelingredienser:
- Micellar Cleansing Blend En blandning av ultra-glatta tensider och mjukgörande ämnen som fångar upp smuts och föroreningar.
- 3-Ceramide Blend Ceramides AP, NP och EOP. De härrör från växtkällor och är identiska med den vaxliknande fuktbindare som finns naturligt i huden och hjälper till att lugna och bibehålla hudens fuktbalans samtidigt som de skyddar mot vattenförlust. Ceramider hjälper till att fylla mellanrummen mellan hudcellerna, vilket ger dem elasticitet, och spelar en viktig roll för att stärka hudbarriären.
- Wild Melon Seed Oil Kallpressad och rik på omega 6 och 9 fettsyror (linol- och oljesyra) samt antioxidativa polyfenoler. Används för sina lugnande, fuktgivande och barriärstödjande fördelar.



GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung