Easy Bake - Setting Powder

Easy Bake - Setting Powder
Brand: HUDA BEAUTY
459 SEK
Mer Info!

Vad det är:
Ett lättanvänt löst puder med en perfekt formula för alla hudtoner för att skapa en airbrushed, långvarig hy, samtidigt som det suddar ut porer och fina linjer och håller makeupen på plats hela dagen.

Vad den gör: :
Huda Beauty Easy Bake Loose Powders är inspirerade av Hudas starka övertygelse om att bakningstekniken är ett viktigt steg för att få en felfri finish, samtidigt som den garanterar en långvarig, smältfri makeup.

Easy Bake är lätt att använda tack vare det unika pudernätet som sprider en kontrollerad mängd puder, och genom att följa Hudas steg-för-steg-guide kommer du att ljusa upp och vitalisera under ögonen på några minuter samtidigt som du förbättrar ansiktskonturerna.

Denna extremt lätta och silkeslena konsistens smälter sömlöst in i huden och lämnar den matt med en antydan till glans, för en lysande finish som kontrollerar glans hela dagen.Huda Beauty har skapat åtta nyanser, fyllda med extremt raffinerade pigment, för att säkerställa att de passar alla hudtoner. Pudret fungerar för att färgkorrigera och framhäva olika ansiktskonturer på ett subtilt sätt och lämnar ett genomskinligt lager av färg på huden - så att du kan baka utan att det blir pannkaka!

Vad mer du behöver veta:
- Parabenfri
- Innehåller vitamin E
- Ingen återblick
- Icke-komedogen
- Långvarig/fadeproof - upp till 10 timmar med utmärkt täckning.

1. Applicera ett generöst lager puder under ögonen, T-zonen, skrattlinjerna, de yttre hörnen av munnen och hakan.
2. Låt puderet sitta kvar i 3 till 5 minuter.
3. Damma försiktigt bort överflödigt puder.

Andra förslag till användning:
- Applicera en lätt mängd puder över hela ansiktet för att avlägsna glans och fixera eventuella flytande formuleringar.
- Använd under hela dagen för att fräscha upp och kontrollera glans.

“Jag ville göra det superenkelt att baka och avmystifiera begreppet bakning, vilket ledde till att vi skapade den här produkten. Det tar bara några minuter och det håller bokstavligen hela dagen. När vi får folk att börja baka” områden som under ögonen och leende linjer, är det livsavgörande för allas sminkrutiner!"" - Huda Kattan"