Glow obsessions - Highlighter palette

Glow obsessions - Highlighter palette
Brand: HUDA BEAUTY
379 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Öka din lyster och uppnå strålande hud med HUDA BEAUTYs trio av ansiktspaletter i mini-versioner av märkets ursprungliga highlighter paletter, men med en bländande modern twist.
Varje palett har fyra smickrande nyanser; du kan lysa upp och lyfta dig fram till en naturlig, gyllene glow dygnet runt (och förvänta dig att folk ska vända på huvudet vart du än går).

De är enkla att använda. Den krämiga men lätta konsistenten smälter in i huden efter applicering för att skapa en subtil glans eller en definierad dimliknande glans.
Varje nyans har en kombination av 40-50% glänsande, fina pärlor för en silkeslen finish och maximal reflektion. Dessutom är de berikade med vitamin E, som är laddat med egenskaper från antioxidanter; fräschar hud som bara ser bättre ut.
Dessutom är highlightern skapad med en unik teknologi för en anti-puder finish, men en superintensiv glöd.

Formulan kan användas bokstavligen var som helst på ansiktet, kroppen, läpparna och ögonlocken. Din hud ser ut som om du har precis har återvänt från en sommarsemester, eftersom finishen ser så naturlig och autentisk ut.

Dessa multifunktionella paletter i resestorlek och en kompakt spegel är vackert förpackade i en eftertraktad metallpalett som är lika lyxig som produkten inuti.
De är perfekta för alla tillfällen, men speciellt när du behöver en “allroundprodukt” i din väska: varje nyans fungerar tillsammans för att skapa den ultimata looken med hjälp av multifunktionella färger.

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung