Kamili™ - Cream Body Cleanser

Kamili™ - Cream Body Cleanser
Brand: DRUNK ELEPHANT
239 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Kamili™ Cream Body Cleanser rengör skonsamt med hjälp av ultra-milda tensider, medan icke-fuktgivande växtoljor och hudförstärkande aminosyror återställer och lugnar, och lämnar ett lätt lager av skyddande lipider.Vad den är utformad för att göra:
Kamili™ är berikad med lyxiga, fettsyrerika marula-, sötmandel-, sacha inchi frö- och maracujaoljor och en blandning av flera aminosyror som lugnar samtidigt som de sköljer bort smuts och annat skräp - utan att ta bort eller störa den känsliga hudbarriären. Kamili™ har ett pH-värde på 5,0 och är lämplig för alla hudtyper, även de mest känsliga.

Nyckelingredienser:
- Ultra-mild blandning av tensider En serie milda rengöringsmedel, inklusive kokosnötsbaserade tensider som är rika på fettsyror, arbetar tillsammans för att skapa ett krämigt lödder som effektivt lyfter bort smuts och andra ämnen från huden utan att avlägsna eller torka ut den.
- Marulaolja Rik på viktiga antioxidanter och omegas 6 och 9, denna superabsorberbara olja hjälper till att återfukta, ge näring och föryngra huden för en ungdomlig lyster.
- Sacha Inchi Seed Oil Extraherad från fröna av sacha inchi-frukten, används denna olja för sin förmåga att återfukta och lugna irriterad hud. Dessa fördelar beror på den höga koncentrationen av antioxidativa polyfenoler och omega 6 (även kallad linolsyra) och omega 3 (linolensyra) fettsyror som sacha inchi fröolja innehåller.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung