Pillowgasm Cherry Glow - Sleep Mask

Pillowgasm Cherry Glow - Sleep Mask
Brand: WISHFUL
469 SEK
Mer Info!

En vitaliserande nattmask som omsluter huden med vårdande och reparerande ingredienser för att öka lyster, reducera tecken på trötthet och behålla fukt. När du vaknar är din hy strålande och levande och din hud är fastare.

Den parfymfria formulan har en unik trefasig gel-kräm-balm-textur som är härligt fyllig utan att vara fet eller kakig. Den värms försiktigt vid applicering och blir från rosa till vit, för att sedan bli färglös när den aktiveras på huden.

Pillowgasm är fullpackad med ingredienser som kommer att glädja dig med omedelbara OCH varaktiga resultat! Antioxidantrikt körsbärsextrakt ger en boost av lyster och hjälper trött hud att se mer strålande ut. Morotsextrakt verkar över natten för att återuppliva huden, medan hampfröolja och adenosin hjälper till att reparera hudbarriären.

Denna formula är vegansk, silikonfri, icke-komedogen och dermatologiskt testad.

Körsbärsextrakt - Rik på C-vitamin, dessa superantioxidanter lyser upp och jämnar ut hudtonen.
Grönmorotsextrakt - Rik på vitamin A och betakaroten, vilket ger huden en bättre lyster.
Hampafröolja - Hjälper till att återuppliva trött hud och ge den ett närande och lugnande utseende.
Adenosin - Hjälper till att reparera hudbarriären, vilket minskar trötthet och fina linjer.

Bra att veta: Att äta körsbär - särskilt syrliga körsbär - kan hjälpa dig om du har svårt att sova. De är rika på melatonin, det naturliga hormon som kroppen producerar för att indikera att det är dags att sova.