Protini Polypeptide - Cream

Protini Polypeptide - Cream
Brand: DRUNK ELEPHANT
269 SEK
Mer Info!

Vad det är:
Denna banbrytande proteinfuktkräm kombinerar en oöverträffad mängd och koncentration av signalpeptider, tillväxtfaktorer, stödjande aminosyror och pygmévattenlilja för synlig och omedelbar förbättring av hudens ton, textur och fasthet.

Vad den är utformad för att göra:
Protinis egenutvecklade formula återställer ung, vitaliserad hud nästan från första appliceringen. Linjer, rynkor och tecken på solskador verkar reducerade och huden känns uppfriskad och återfuktad.

Vad mer du behöver veta:
Tänk på Protini™ i din Drunk Elephant hudvårdsrutin som att lägga till en skott protein till din smoothie. Den är fylld med protein och näringsämnen och återuppbygger och återställer din hud till ett starkt och friskt tillstånd. Protini™ är formulerad med ett idealiskt pH-värde på 4,0.

Nyckelingredienser:
- 9 signalpeptidkomplex (tillväxtfaktorer).
- 9 signalpeptider (som består av aminosyror som bildar proteiner i huden) är utformade för att binda fukt till huden, fylla ut, strama upp och återställa.
- Stamcellsextrakt från dvärgvattenlilja är en utmärkt källa till antioxidanter och näringsämnen för att fylla på huden; extremt återfuktande och lugnande; effektivt för att stödja en frisk och ungdomlig hud.