Protini Powerpeptide™ - Resurf Serum

Protini Powerpeptide™ - Resurf Serum
Brand: DRUNK ELEPHANT
989 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Ett serum som återställer hudens textur, ton, lyster och elasticitet med 10 % mjölksyra, hudförbättrande signalpeptider, växtbaserade tillväxtfaktorer och stödjande aminosyror.

Vad den är utformad för att göra:
Protini™ Powerpeptide Resurf Serum med sin ultrakoncentrerade blandning av 11 peptider ger en fyllig och motståndskraftig hud samtidigt som den motverkar en matt och ojämn hy. Utseendet av fina linjer, solskador och förstorade porer förbättras och strålglansen återställs, samtidigt som kraftfulla vattenstärkande ingredienser återställer fuktnivåerna. Antioxidantrika, icke-hydrerande växtoljor och vitaminer (tokotrienoler, squalane, grönt tefröolja och marulaolja) lugnar huden samtidigt som de ger en lätt fukt till hyenan.

Vad mer du behöver veta:
Tänk på Protini™ Powerpeptide som din avancerade, superladdade hudstärkande och strålningsförnyande behandling. Protini™ Powerpeptide är formulerad med en unik kombination av avancerade peptider, stärkande aminosyror och exfolierande mjölksyra, och motverkar flera tecken på skador samtidigt som den stärker huden och återställer den till sitt friskaste tillstånd någonsin. Protini™ Powerpeptide Resurf Serum är formulerat med ett idealiskt pH på 3,5.

Nyckelingredienser:
Mjölksyra (10 %): Mjölksyra kommer från fermentering av socker och är en AHA-syra (alfahydroxysyra) som exfolierar huden genom att bryta ner de bindningar som håller ihop döda celler. Mjölksyra anses vara en mildare, mer återfuktande AHA.

Signal Peptide Complex: 11 signalpeptider (som består av aminosyror som bildar proteiner i huden) och säkra, växtbaserade tillväxtfaktorer hjälper till att öka hudens självförnyelse, binder fukt till huden och ger huden fyllighet, fasthet och motståndskraft.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung