Rose Perfecto - Beautifying Lip Balm

Rose Perfecto - Beautifying Lip Balm
Brand: GIVENCHY
399 SEK
Mer Info!

Givenchy Rose Perfecto består av 95 % naturliga ingredienser(1) som återfuktar och pryder läpparna med strålande vacker färg. Det första moderiktiga läppbalsamet med lång hållbarhet och 24 timmars återfuktning(2).

Den behagliga krämiga konsistensen är en kombination av färg och vård som fyller läpparna med näring, gör de fylligare, slätar ut dem och ger dem en frisk glow - direkt och över tid. Den krämiga formulan består av hyaluronsyra, rosolja, rosépeppar, C-vitamin och sheasmör som ger en utfyllande effekt i hela 8 timmar(3) samt långvarig återfuktning.

Tio vackra nyanser (inklusive en pH-anpassande nyans och nio ikoniska marmorerande färger) som pryder läpparna med strålande, frisk och långvarig färg. Varje Rose Perfecto Lip Balm kommer i en rosa hylsa i äkta läder så att du alltid har lite Givenchy-mode till hands var du än är.

Skapa en vacker frisk glow genom att använda Rose Perfecto Lip Balm tillsammans med Givenchy L’Intemporel Blossom Compact Cream som skyddar huden mot solen med SPF 15/PA+ och ger 24 timmars återfuktning.(4)

(1)Beräknat baserat på den internationella ISO 16128-standarden del 1 och 2. De återstående 5 procenten bidrar till optimeringen av formulans integritet över tid samt dess sensoriska konsistens.

(2)Instrumentellt test på 10 volontärer


(3)Instrumentellt test på 20 volontärer


(4)Instrumentellt test på 11 volontärer