T.L.C. Happi™ - Scalp Scrub

T.L.C. Happi™ - Scalp Scrub
Brand: DRUNK ELEPHANT
409 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Vad det är:
T.L.C. Happi Scalp™ Scrub är vår hemlighet till en frisk hårbotten och fylligare hår, med en stabil, superladdad AHA/BHA-syrablandning som är utformad för att snabbt bryta ner och lösa upp döda hudceller och uppbyggnad av stylingprodukter, medan biologiskt nedbrytbara och helt skonsamma exfolierande pärlor av växtcellulosa sopar bort dem.Vad den är utformad för att göra:
T.L.C. använder en blandning av sex antioxidant- och fettsyrarika växtoljor (inklusive marula, mongongo, baobab och maracuja) och en snabbabsorberande blandning av flera aminosyror. Happi Scalp™ Scrub håller hårbotten närad, mjällfri och balanserad.

Nyckelingredienser:
- 10 % T.L.C. Framboos™ AHA-blandning Glykolsyra plus (T) vinsyra, (L) mjölksyra och (C) citronsyra, speciellt framtagen för att snabbt bryta ner och lösa upp ackumulerade döda hudceller och uppbyggnad av stylingprodukter på några minuter.
- Cellulosaacetat Växtbaserad, biologiskt nedbrytbar skrubb som är perfekt sfärisk och ger en mild fysisk exfoliering för att avlägsna döda celler och andra ämnen från hårbotten. Cellulosaacetat är ett idealiskt alternativ till miljömässigt problematiska polyetenpärlor, alltför mjuka jojobapärlor och alltför slipande krossade nötskal.
- Marula Oil Rik på viktiga antioxidanter och omegas 6 och 9, denna superabsorberbara olja hjälper till att återfukta, ge glans och släta ut hårstrået.
- Mongongoolja Mongongoolja är rik på vitamin E och fleromättade fettsyror (främst linol- och oljesyra) och är en lugnande och superfuktighetsbevarande olja. - Baobabfröolja Baobabfröolja har ett högt innehåll av omega 3, 6 och 9-fettsyror och är intensivt återfuktande för både hud och hår.

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.