Virgin Marula - Luxury Facial Oil

Virgin Marula - Luxury Facial Oil
Brand: DRUNK ELEPHANT
849 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vad det är:
Vår Virgin Marula Oil är som en detox för din hud. Rik på kritiska antioxidanter och omegas 6 och 9, marula ger näring och balans samtidigt som den återställer en ungdomlig glöd och är kvar i sin renaste form.

Vad den är utformad för att göra:
Vår rena, oraffinerade olja kommer direkt från marulafruktens “frö” och är praktiskt taget orörd av kemikalier eller dofter, naturliga eller syntetiska. Denna superabsorberbara olja tränger snabbt in och minskar synligheten av fina linjer och rynkor. Passar alla hudtyper, även den mest känsliga.

Vad mer du behöver veta:
Drunk Elephant använder en egen rå, kallpressad extraktions- och filtreringsprocess, vilket resulterar i den renaste och mest koncentrerade formen av oljan, som är mycket absorberbar, med dess känsliga polyfenol-antioxidant- och fettsyraföreningar bevarade. Vår Marulaolja innehåller större koncentrationer av polyfenoler än mörk choklad, grönt eller svart te, vilket ger ett kraftfullt antioxidantförsvar mot föroreningar och skadliga fria radikaler i miljön.

Nyckelingredienser:
Sclerocarya birrea (marula) fröolja: Denna superabsorberbara olja har ett högt innehåll av viktiga antioxidanter som tokoferol (E-vitamin), tochotrienol, fenolföreningar och flavonoider, samt omegas 6 och 9, och hjälper till att återfukta, ge näring och föryngra huden.

GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung