Vitamin Eye Masks - Bio-cellulose eye masks

Vitamin Eye Masks - Bio-cellulose eye masks
Brand: SEPHORA COLLECTION
49 SEK
Mer Info!

Certified organic - VeganCertified organic - Vegan

Förstärk dina ögon med våra ögonmasker som innehåller en kombination av vitaminer och superingredienser.
- Konsistens : Plåster, mask
- Målgrupp: Mörka ringar och svullnader
- Passar bäst för : Normal hud
Sensoriska, effektiva VITAMINVÅRDSPRODUKTER MED NATURLIGA INGREDIENSER!
För mörka ringar och för att minska svullnaden - våra ögonmasker återfuktar huden omedelbart, för synliga och bestående resultat på bara 5 minuter.
Med 93 % ingredienser av naturligt ursprung är våra SEPHORA COLLECTION vitaminögonmasker berikade med växtextrakt och berikade med vitaminer (C eller E).
De ultrafina bio-cellulosa patcherna av vegetabiliskt ursprung är formade för att passa perfekt för ögonkonturen, vilket gör att de aktiva ingredienserna interagerar väl med huden.
Se avsnittet “Testresultat” för mer information!
VARJE VITAMIN MASK HAR EN EGEN SPECIAL FÖRDEL
Varje mask kombinerar en superingrediens med ett specifikt vitamin för att förstärka effekten:
Papaya(1) + C-vitamin: Papaya är känd för sin höga koncentration av vitaminer. Detta är en ögonmask som ger nyanser och minskar mörka ringar och tecken på trötthet, vilket gör att ögonen ser strålande och utvilade ut. Aloe Vera(1) + E-vitamin: Aloe vera är känd för att vara rik på vatten och lugnar huden. Denna ögonmask ger en omedelbar boost av fukt, reducerar svullnader och skyddar ögonen från yttre angrepp, för ögon som ser fräscha och avslappnade ut.
Och det är inte allt!
Våra ultrafina ögonplåster är tillverkade av bio-cellulosaharts av vegetabiliskt ursprung och lämnar inga rester.(1) extrakt