Vitamin Tonic - Lotion Toner

Vitamin Tonic - Lotion Toner
Brand: SEPHORA COLLECTION
99 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

Vår SEPHORA COLLECTION vitamin tonics är tillverkade med 96% ingredienser av naturligt ursprung och berikade med växtextrakt och vitaminer.

Våra vitamin tonics finns i tre varianter med tre olika syften: Glow-Booster, Anti-Pollution och Skin-Perfecting som alla ger din hud de många fördelarna med hjälp av superfrukter och växter. Inklusive vitamin C, E eller B3.

1. Glow-Booster
Innehåller passionsfrukt och vitamin C. Passionsfrukt är full av vatten och känd för sitt vitamininnehåll och sina återfuktande egenskaper. C-vitamin av naturligt ursprung är känt för att öka hudens utstrålning. Denna tonic stärker hudens naturliga utstrålning och minskar tecken på trötthet.

2. Anti-pollution
Innehåller drakfrukt och vitamin B3. Denna tonic är full av vitaminer och antioxidanter. Drakfrukt är känd för sina vitaliserande egenskaper. Vitamin B3 är känt för att stärka hudbarriären. Denna tonic fungerar som en sköld mot yttre angrepp, föroreningar och uttorkning. Fräschare hud som ser ut som ny och bekämpar matt hud.

3. Skin Perfecting
Innehåller gurka och vitamin E. Berikad med vatten, vitaminer och aminosyror. Gurka är känt för att återfukta och mjuka upp huden. Vitamin E är känt för sina återfuktande egenskaper. Det ger huden en omedelbar matt effekt och förfinar hudens struktur så att du kan uppnå en jämn hudton. Uppnå en mjukare och mer balanserad hudGOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

GOOD FOR A BETTER PLANET
Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung