Protini™ - Polypeptide Cream Jumbo

Protini™ - Polypeptide Cream Jumbo
Brand: DRUNK ELEPHANT
1179 SEK
Mer Info!

Vad det är:
Denna banbrytande proteinfuktkräm kombinerar en oöverträffad mängd och koncentration av signalpeptider, tillväxtfaktorer, stödjande aminosyror och dvärgvattenlilja för synlig och omedelbar förbättring av hudens ton, textur och fasthet.

Vad den är utformad för att göra:
Protinis egenutvecklade formula återställer en yngre, vitaliserad hud, nästan från första appliceringen. Linjer, rynkor och tecken på solskador reduceras och huden känns stärkt och återfuktad.

Vad mer du behöver veta:
Tänk på Protini™ i din Drunk Elephant hudvårdsrutin som att lägga till en skott protein till din smoothie. Den är fylld med protein och näringsämnen och återuppbygger och återställer din hud till ett starkt och friskt tillstånd. Protini™ är formulerat med ett idealiskt pH-värde på 4,0.

Nyckelingredienser:
- 9 signalpeptidkomplex (tillväxtfaktorer).
- 9 signalpeptider (som består av aminosyror som bildar proteiner i huden) är cellkommunicerande och binder fukt till huden för att fylla ut, strama upp och återställa.
- Ger huden en boost och hjälper till att öka hudens självförnyelse.
- Stamcellsextrakt från dvärgvattenlilja är en utmärkt källa till antioxidanter och näringsämnen som återuppbygger huden; extremt återfuktande, lugnande och lugnande; effektivt för att stödja en frisk och ungdomlig hud.